Известие

Collapse
No announcement yet.

странен проблем със 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• странен проблем със 156-ца

Колеги всичко си беше нормално с колата и вчера си я паркирах за около час.След това тръгнах да излизам и като я запалих забелязах че предните стъкла,халогените и нагревателите за задното стъкло не искат да работят.Проверих бушоните и всичките са здрави въпроса е преди да я закарам на диагностика на какво друго мога да обърна внимание.
    Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Провери ли бушоните отпред при двигателя?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Taя тема вече я имаше
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Първоначално публикувано от rtfm Покажи съобщение
        Провери ли бушоните отпред при двигателя?
        Не съм се сетил да проверя,но къде точно са тези бушони
        Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
        Taя тема вече я имаше
        Колега търсих,но не попаднах на нищо за това питам.Може би не съм се разровил като хората,но едно бързо мнение няма да навреди на никого
        Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Comment

Проверих всички бушони и са здрави.Интересното че като свалих бушона за късите продължиха да работят
          Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Comment

Има още бушони под таблото отляво на волана,обзалагам се е изгорял 7.5 А бушон а проблема вероятно в маншона на задния капак
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Открих най-накрая гадния бушон.Оказа се 10A и на кората пише servise те са 2 такива единия като го спра и няма никакъв ток в колата а моят отговаря за предните стъкла нагревателите за задното и за страничните огледала и за халогените.Обаче ето и другият проблем смених бушона и той изгоря.Това се случи 3 пъти и сега трябва да открия проблема,но нз къде да измеря с мултицета.Според мен щом не гори бушоните които са си отделно за халогените,стъклата,и нагревателите проблема идва от другаде.Ако на наякой му се е случвало или знае за какво става на въпрос може да ме улесните защото аз не знам от къде да започна
              Алфа Ромео 156 2.0 т.с.

Comment

Първоначално публикувано от alfa_fen4e Покажи съобщение
                Открих най-накрая гадния бушон.Оказа се 10A и на кората пише servise те са 2 такива единия като го спра и няма никакъв ток в колата а моят отговаря за предните стъкла нагревателите за задното и за страничните огледала и за халогените.Обаче ето и другият проблем смених бушона и той изгоря.Това се случи 3 пъти и сега трябва да открия проблема,но нз къде да измеря с мултицета.Според мен щом не гори бушоните които са си отделно за халогените,стъклата,и нагревателите проблема идва от другаде.Ако на наякой му се е случвало или знае за какво става на въпрос може да ме улесните защото аз не знам от къде да започна
                Другите не ги гори, щото са след този 10А. Проблема най-вероятно е укъсняване. Виж както ти казаха кабелите при багажника. Има там един гуфраж, в който върви един сноп кабелаци, дето се прекъсват, протъркват и т.н.
                Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
                X